Gratulerer Asle og Markus!

Gratulerer Asle og Markus!

Bestått – Meget Godt

CentPro AS sine to første IKT-servicefag lærlinger, Asle og Markus, har gått opp til fagprøven og begge fikk “Bestått – meget godt”!
Vi er utrolig stolte av dere gutter og gratulerer så mye fra alle oss i CentPro!
Asle hadde fagprøve i infrastruktur og Markus i utvikling; noe som viser hvor spredt og variert IT faget kan være.
Det var aldri noen tvil om karakteren, så fantastisk flinke som disse to er!

Hardt arbeid

Vi er en stolt lærlingbedrift og har hatt en satsing på lærlinger i snart tre år. I samarbeid med Lærlingekompaniet Øst, mener vi at vi gjør en viktig samfunnsoppgave, nemlig å skape kompetente og dedikerte ressurser innen IT faget. For å få læreplass hos oss må kandidatene først gjennom en ansettelsesprosess. Det vil si at de må sende søknad, komme på et til to intervjuer og deretter være utplassert i litt over et halv år før de eventuelt tilbys lærlingplass. I læretiden blir lærlingene ofte kastet ut på dypt vann, samtidig som de gjerne går i lære hos en mentor og selvfølgelig må de følge læreplanen. Etter to år blir det avlagt fagprøve som går over en uke og blir vurdert av to medlemmer fra prøvenemnda i fylkeskommunen. Det kreves med andre ord hardt arbeid og dedikasjon for å være lærling hos CentPro, men det lønner seg også. Vi er så heldige at vi er en svært ettertraktet bedrift å være lærling hos, derfor er det ekstra moro når vi lykkes sammen på denne måten.

Mer spennende i vente

Begge har fått videre arbeid i CentPro innen sine fagfelt, og det er nå den virkelige jobben (og utfordringen) begynner!
Vi gleder oss allerede til høsten når våre to nye lærlinger, Robin og Magnus, begynner sin lærlingtid i IKT faget og til neste år hvor Sondre skal ta prøve i salgsfaget!

Lurer du på mer rundt lære i bedrift, så besøk gjerne Lærlingekompaniet Øst sine websider (som for øvrig er utviklet av Markus) eller kontakt Thomas Ryste i CentPro.