CentPro AS kjøper Connex Data AS

CentPro AS kjøper Connex Data AS

Det hurtigvoksende IT selskapet CentPro AS kjøper Connex Data AS og bredder med det sin satsning mot eksisterende og nye kunder.

Connex Data AS ble etablert 19.03.2007 i Moss og har siden den gang hovedsakelig levert IT utstyr og utviklingstjenester.

«Connex Data AS har opparbeidet seg en solid kompetanse og trofast kundemasse innen sine fagområder. Vi har vurdert ulike alternativer for ekspansjon og funnet en god kombinasjon av dyktige konsulenter og en spennende kundebase», sier daglig leder i CentPro, Thomas Ryste.

CentPro AS er spesialister innen drift, overvåking og konsulenttjenester og har på kort tid gjort seg bemerket i IT markedet. Selskapet ble etablert i februar 2014, er lokalisert i Sarpsborg og leverer utelukkende tjenester og varer innen IT.

Selskapets omsetning har vokst fra 2,5MNOK i 2014 via 5,7MNOK i 2015 til over 14MNOK i 2016. Budsjett for 2017 er 30MNOK. CentPro AS overtar 100% av aksjekapitalen i Connex Data AS og tidligere eiere i Connex Data AS vil bli en del av eiergruppen i CentPro AS.

Selskapene har få felles kunder og det vil gi god synergi å jobbe sammen videre. Det er ønskelig fra begge parter å jobbe videre med de fagområdene vi allerede besitter kompetanse på.

Det viktig å presisere at foruten et navnebytte og et utvidet tilbud, så vil kundene merke lite til endringene og kontaktpersoner vil være de samme som før. Netthandelen til Connex Data AS vil få nytt navn i løpet av Q1 2017 – CDX.no. Innhold, brukermønster og oppsett vil være det samme som tidligere.