Godt nytt år fra CentPro!

Godt nytt år fra CentPro!

Om ikke lenge går vi inn i et nytt år og vi i CentPro kan se tilbake på året som har vært med stor ydmykhet og stolthet. Vi er utrolig glade for tilliten som er vist oss både fra nye og gamle kunder og ikke minst distributører og samarbeidspartnere. Vi er veldig stolte av det vi har levert. Hver dag sørger vi for at kundene er trygge og ivaretatt.

Først skal jeg oppsummere kort hvordan det gikk for oss i 2016. Vi avsluttet 2015 med en omsetning på ca 5,7MNOK og et lite overskudd på 200.000,-. Vi satte oss som mål 12,3MNOK omsetning og fortsatt et lite overskudd, da vi bruker mesteparten av det vi tjener til investeringer i bedre tjenester. Tallene er omtrent klare og vi landet på nesten 14,1MNOK og rett over millionen i driftsresultat. Vi er veldig stolte over en vekst på 2,5 gangeren!

Det kommer noen spennende nyheter rett over nyttår som gjør at vi sikter oss inn på over 30MNOK i 2017. Vi kommer til å utvide tilbudet vårt med blant annet netthandel og integrasjonstjenester og vi vil fortsette arbeidet med å styrke konsulenttjenester og driftstilbudet.

Men det viktigste for oss, og spesielt for min egen del, er arbeidsplassene og verdiene vi skaper. Vi har fått en arbeidsplass med høy trivselsfaktor og vårt gode humør smitter over på de vi omgås. Vi har doblet staben i år og fra nyttår kommer det flere til, noe vi gleder oss veldig til!

Til alle i CentPro, våre kjære kunder, leverandører og samarbeidspartnere, så vil jeg ønske dere et Godt og trygt nytt år!

Thomas Ryste, daglig leder CentPro AS