"Hvorfor skal vi velge CentPro?"

"Hvorfor skal vi velge CentPro?"

“Hvordan er dere annerledes enn de andre tilbyderne?”, “Hva gjør dere unike?”, “Hva får vi av dere som vi ikke kan få andre steder?”. Disse, og mange andre likende spørsmål, har vi fått før og vil få igjen. Det er også helt legitime spørsmål. For vi vil jo skille oss ut. Vi vil jo være unike. Vi vil jo være best. Men det er ikke målet vårt.

Vi tror ikke at det å være unike, eller best i markedet, er sunne mål jobbe mot. Det kan fort ta bort fokuset på arbeidsmiljøet. Det vi derimot tror, er at det kan være heldige bieffekter av det arbeidet vi gjør, mens vi jobber mot målet vårt.

Da vi startet CentPro for snart to år siden, så ble det satt mange mål og visjoner, men den aller viktigste var, og er, at “CentPro skal være det beste stedet å jobbe”. Vi ville skape noe unikt og best for oss selv. Vi ønsket at våre kunder skulle ta del i vårt miljø. Dette har vi fått til.

Vi tar alt med humor, og er seriøse når vi må.
Vi gir konstruktiv kritikk og respekterer hverandre.
Alle får bidra og alle blir involvert.

CentPro er ikke skapt fra ideer og prinsipper fra en person, men av alle som jobber her. CentPro er resultatet av nytenking og engasjement fra mennesker som vil skape sin drømmearbeidsplass. Her finnes ingen dårlige innspill eller dumme spørsmål.

CentPro er bygget på en god kombinasjon av frihet, tillit og respekt.
Når vi får frihet, tar vi mer ansvar.
Når vi har tillit, tar vi eierskap.
Når vi respekteres, blir vi stolte av det vi gjør.

Ved at den ansatte står i fokus, opplever vi at dette har en positiv effekt for kundene våre. Glade medarbeidere, som er stolte av det vi leverer og bedriften sin, gir god service og gode kundeopplevelser. Som ansatt i CentPro jobber du med noen av verdens mest innovative og komplekse programvareløsninger. Dette krever et betydelig kompetansenivå som forutsetter at de ansatte er villige til å lære og tenke nytt i et stadig økende tempo. Når du har ansatte som kommer på jobb og aktivt søker disse utfordringene hver dag, skjønner vi at vi har gjort noe riktig. Hos CentPro finner du mennesker som har erfaring og kompetanse langt over hva som normalt kan forventes, og dette er vi umåtelig stolte av!

Hvorfor skal du velge CentPro? Fordi vi har valgt CentPro.