Nyhetsbrev Ransomware - 30.03.2017

Nyhetsbrev Ransomware - 30.03.2017

Ransomware

Kom du hit fra nyhetsbrevet vårt? Trykket du ukritisk på en link i en epost nå? Dette er faktisk alt som skal til for å få krypteringsvirus eller annen skadevare på deres system. Hadde det ikke vært kjekt med en løsning som sjekket linken før du blir sendt videre?

Linkanalyser

CentPro leverer et ekstra lag med sikkerhet som analyserer nettrafikken på alle enheter, overalt. Dette med minimalt behov for datakraft da internetts eksisterende infrastruktur benyttes til analyse. Over 80 milliarder internettforespørsler analyseres og legges til grunn for hva som stoppes eller slippes igjennom. Våre partnerskap med verdens ledende sikkerhetsselskaper gjør oss rustet til å levere fremtidens sikkerhetsløsninger.

Preventive løsninger

Noe av det viktigste man kan gjøre, er å lære opp brukerne. Vi vet mye om hvilke feller man kan unngå og sørger for at dere er godt forberedt. En stor del av trusselbildet kan fjernes med rett kompetanse. Våre seniorkonsulenter har også verktøykassa full av preventive tiltak som kan gjøres på allerede eksisterende infrastruktur. Ta kontakt for en gjennomgang av preventive tiltak som passer i din bedrift

Ikke glem backup

CentPro er også opptatt av å minimere nedetiden hvis uhellet først skulle være ute. Vi har utarbeidet gode rutiner for backup og restore, og besitter kompetanse og erfaring på hurtig gjenoppretting av data. Ingen vil vel være uten kritiske datasystemer lenger enn strengt nødvendig. Stabile IT-miljøer kommer ikke av seg selv. Kontakt oss i dag for en prat om hvordan dere kan beskytte dere på best mulig måte.